Schilder Twente

Onze diensten

Meekenkamp Schilderwerken levert totaaloplossingen voor uw schilderwerk. Na gedegen voorbehandeling schilderen wij uw gebouwen en objecten in elke gewenste kwaliteit.

Onze diensten

Diensten van Meekenkamp Schilderwerken

Schilderen

De belangrijkste dienst die wij als schildersbedrijf leveren, is kwalitatief schilderwerk. Wij schilderen uw woningen, gebouwen en andere objecten vakkundig ongeacht uw wensen. Dit doen wij voor zowel nieuwbouw als voor bestaande objecten in reparatie en/of onderhoud. Onze gedreven vakmensen beheersen alle technieken om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Voor-behandelen

Goed schilderwerk kenmerkt zich voornamelijk door een juiste voorbehandeling. Wij beheersen alle technieken tot in de finesses voor een indrukwekkend eindresultaat.

Wanddecoratie

Meekenkamp Schilderwerken werkt met specialisten op het gebied van wanddecoratie. Wij decoreren uw wanden met elk gewenst materiaal en in elk gewenst motief en kleur.

Specialisten
in kleur
en kwaliteit

Glaszetten

Wij bieden glasservice aan, waarbij we werken met vaste en betrouwbare partners. Dit doen we voor zowel nieuw glaswerk als voor traditioneel glaswerk in bijvoorbeeld monumentale panden.

Advies

Om tot een mooi eindresultaat te komen is het maken van de juiste keuzes van essentieel belang. Meekenkamp Schilderwerken werkt met adviseurs die u helpen bij het maken keuzes voor kleur, materiaal en totaaloplossingen.

Specialistisch werk

Wij hebben unieke vaardigheden om bijvoorbeeld wanden en plafonds airless te spuiten. Dit geeft een gladder en egaler resultaat dan sauswerk met een roller.